Program


Ivan&The Parazol koncert - Vendég: Cari Cari

Ivan&The Parazol koncert - Vendég: Cari Cari

Megalkuvás és szabályok nélküli rock’n’roll, elsöprő energia, ami az élő fellépeseken olyan hatást vált ki a közönségből, amit leginkább a hatvanas, hetvenes évekbeli koncertfelvételeken láthatunk.

Aktuális előadásokMegalkuvás és szabályok nélküli rock’n’roll, elsöprő energia, ami az élő fellépeseken olyan hatást vált ki a közönségből, amit leginkább a hatvanas, hetvenes évekbeli koncertfelvételeken láthatunk. Az Ivan & The Parazol közel évtizedes fennállása alatt bebizonyította, a kétezres években is felnőhet egy új beatnemzedék, akik az egykori garázsos, hardrockos, bluesos hangzásokból kiindulva képesek moderné tenni a rockzenét. Azt vallják, másnak lenni mindig előny, és sosem hátrány, s ebben a szellemiségben már most olyan utat jártak be, ami kevés magyar zenekarnak adatik meg. Nemcsak a hazai nagyszínpadok fellépői lettek, de világszerte is több száz koncertet adtak.

Októberi koncertjükön egy szomszédos vendéget hívtak el Újpestre.

A Cari Cari egy osztrák DIY duó, amit Stephanie Louise Widmer(vokál, dobok, dizseridu) és Alexander Köck(vokál, gitár) alkotnak.A páros először egy bacjstage-ben találkoztak, majd az egész nyarat együtt töltötték egy tóparti házban zeneszerzéssel. 2014 óta az egész világot körbejárták, éltek Londonban, Hamburgban és Bécsben is.A legnagyobb európai színpadok után idén októberben az UP vendégei.